Renkaiden vaihto

Alk. 40 €
Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme aina renkaiden kunnon ja annamme joko vaihtosuosituksen tai arvion jäljellä olevasta kilometrimäärästä.

Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme aina renkaiden kunnon, ja jos renkaat on mielestämme järkevää uusia, olemme yhteydessä. Lähellä vaihtorajaa olevalle renkaalle annamme arvion, kuinka pitkään sillä vielä mahdollisesti pärjää.

Renkaidenvaihdon yhteydessä tarkastamme aina myös ilmanpaineet. Jos rengas asennetaan vanteelle, vaihdamme uuden venttiilin ja varmistamme, että myös vanne on kunnossa.

Pyydä vaihtotarjous ja varaa aika. Tule meille renkaanvaihtoon ja hörppää kahvit odotellessa.

Renkaanvaihdon hinta: 
SUV, pakettiauto tai henkilöauto, hinta 40 €
Rengashotelli, hinta 40 €

Meidät löydät:
Tulliportinkatu 52, Joensuu

 

 

Jos vaihdat renkaat itse, muista nämä

Jos vaihdat renkaat itse, tarkasta ohjekirjasta tunkin oikea paikka. Se on yleensä merkitty myös painaumalla auton alahelmaan. Jos painaumaa ei löydy, on mahdollista, että renkaat on suositeltu vaihdettavan liikkeessä. Tämän takia monissa uusissa autoissa tunkki ei kuulu enää varusteluun lainkaan. Jos olet epävarma asiasta, kannattaa kysyä neuvoa valtuutetusta autokorjaamosta tai rengasliikkeestä.

Asenna aina paremmassa kunnossa olevat renkaat taakse riippumatta siitä, onko auto etu- vai takavetoinen. Renkaita kannattaa joka tapauksessa kierrättää eli laittaa viimeksi edessä olleet pyörät taakse ja päinvastoin. Huomioi, että osassa rengasmalleista pyörimissuunta on merkitty nuolella, ja sellaista rengasta ei voi vaihtaa puolelta toiselle.

Pulttien löysyttäminen on tärkeää tehdä, kun rengas on tukevasti maassa. Pyöritä pultit kuitenkin lopullisesti auki vasta, kun rengas on ilmassa. Vastaavasti kun vaihdettu rengas on paikallaan, pultit kiristetään ensin käsin ja tiukoitetaan avaimella vasta, kun rengas on maassa. Tee kiristys aina ristikkäin, eli kun olet kiristänyt yhden pultin, kiristä seuraavaksi sen vastapäätä oleva pultti. Muista tarkastaa pulttien kiristys muutaman sadan kilometrin ajon jälkeen.

Huom! Tarkasta renkaiden ilmanpaineet vähintään kerran kuukaudessa tai tuo autosi meille ilmaiseen paineentarkastukseen. Oikeat paineet löytyvät autosi ohjekirjasta. Talvella ohjepaineisiin pitää Suomessa lisätä vähintään 0,3 bar. 

Varaa aika renkaan vaihtoon

Varaa tästä