Palvelumme

Kauttamme saat kaiken renkaanvaihtoon liittyvän: renkaiden ja vanteiden asennukset, tasapainotukset ja korjaukset sekä ohjauskulmien säädön.

Ohjauskulmien säätö

Alk. 80 €
Ohjauskulmien säätö on yksi tärkeimmistä huollon toimenpiteistä. Sillä vaikutetaan sekä renkaiden kulumiseen että auton hallintaan.
Lue lisää

Rengashotelli

40 €
Jättämällä renkaat meille säilytykseen säästät vaivaa ja varastotilaa ja varmistat, että renkaat säilyvät täsmälleen oikeissa olosuhteissa.
Lue lisää

Renkaiden kierrätys

Suomessa jopa 95 prosenttia vanhoista renkaista kierrätetään. Kierrätysmaksu kuuluu uuden renkaan hintaan, joten vanhan renkaan voi toimittaa eteenpäin veloituksetta.
Lue lisää

Renkaiden paikkaus

Alk. 40 €
Puhjenneen renkaan paikkaus kannattaa aina teettää aina alan ammattilaisilla, sillä silloin varmistat, että rengas kestää käyttöä vielä paikkauksen jälkeenkin.
Lue lisää

Renkaiden vaihto

Alk. 40 €
Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme aina renkaiden kunnon ja annamme joko vaihtosuosituksen tai arvion jäljellä olevasta kilometrimäärästä.
Lue lisää

Tasapainotus

Alk. 50 €
Ajon aikainen tärinä voi johtua epätasapainoisista renkaista. Epätasapainossa olevat renkaat myös kuluvat epätasaisesti ja normaalia nopeammin.
Lue lisää


Rengaslaskuri

Rengaskoon vertailulaskurilla valitset oikeat renkaat autollesi.