Yritys

Kauttamme saat kaiken renkaanvaihtoon liittyvän: renkaiden ja vanteiden asennukset, tasapainotukset ja korjaukset sekä ohjauskulmien säädön (Joensuu). Käytössämme on uusinta tekniikkaa hyödyntävät Hoffman 3D -suuntauslaitteet, joiden ansiosta löydämme säätövirheet ja -viat, joita perinteiset suuntauslaitteet eivät havaitse.

Pois vaihdetut talvirenkaat tai kesärenkaat voit jättää rengashotelliimme, jossa ne säilytetään kumille ihanteellisissa olosuhteissa lämpimässä ja auringonvalolta suojassa. Hotellipalvelu on saatavilla kaikille, eikä se vaadi, että renkaanvaihto tehdään meillä.

Renkaidenvaihdon yhteydessä tarkastamme aina ilmanpaineet ja renkaiden kunnon. Jos rengas asennetaan vanteelle, vaihdamme aina uuden venttiilin ja varmistamme, että myös vanne on kunnossa.

Kaikki vanhat renkaat kierrätetään asianmukaisesti.

Huom! Tarkasta renkaiden ilmanpaineet vähintään kerran kuukaudessa tai tuo autosi meille ilmaiseen paineentarkastukseen. Oikeat paineet löytyvät autosi ohjekirjasta. Talvella ohjepaineisiin pitää Suomessa lisätä vähintään 0,3 bar.